Wow. Tusen takk.
Mitt forrige innlegg rundet over 5500 ulike lesere. Antall sidevisninger var enda høyere. Det er mye til å være en liten blogg. Jeg kan forstå at flere ville lese kronikken på nytt – for det kan virke som galskap, kan det ikke? Å være ærlig, gjør deg fort veldig sårbar – og en skal heller aldri tråkke noen på tærne. En skal heller ikke tro at alle digger det du skriver, eller er enig med deg. Vi kan ha ulike synspunkt, verdier og meninger – men vi kan være venner for det.
a4f6d2a9-7d27-4a19-b379-398bb0b9a981
Kronikken var personlig, gav mange sjokk og mange en mulighet til å bli bedre kjent med meg. Jeg kommer ikke til å eksponere mine sosiale media-kanaler med masse personlige og dype greier: men av og til kan det være moro å slippe lesere litt under huden. Og jeg må takke, så uendelig mange ganger – for all respons.

Responsen var enorm. Så mye mer enn hva jeg forventet. Flere venner jeg møtte på gata hadde lest den og var positive. Flere lange og fine meldinger tikket inn på facebook. Det kom også meldinger på LikedIn, Instagram – OG før første gang fikk jeg mer enn 4 kommentarer på selve BLOGGEN. (haha) Det er så mange sabla bra mennesker der ute – som jeg må takke for at tok sin tid til å respondere, dele eller kommentere noe som var så viktig for meg å få frem. Et budskap om å blant annet fokusere mindre på fasade, og tanker hos dem som ikke bryr seg om deg.

Xx