Hei! Det er jo blitt mer og mer vanlig å bestille all slags klær fra nett. Undertøy, sko, bukser, badetøy, interiør.. alt vi var så fryktelig skeptisk til å kjøpe uten å få ta på først, for noen år tilbake. Nå er det uten tvil blitt mer populært og en vanesak hos mange.

Jeg er selv veldig glad for det brede tilbudet som fins av nettbutikker der ute.
Spesielt(!!) når man kan få tak i godsaker en ellers aldri hadde funnet. Ikke minst er det ganske chill og kunne klikke godbiter hjem imens man bare ligger i senga, under en varm dyne. Mmm

Jeg bestilte for en ukes tid siden en pakke i samarbeid med junkyard, som er en av mine favoritt steder å handle fra. Kundeservicen er bra, varene kommer raskt og de har et bredt sortiment med stadig påfyll av nye varer. Jeg klikket hjem disse skattene:

HVITE NMD ADIDAS
hvitenmd

Disse skoene. Altså. Jeg blir ikke lei. Jeg har nå mitt tredje par, fordi de er SÅ RÅ. Føler faktisk man får fine ben i dem, hvor sykt er ikke det. Haha. De er hvertfall utvilsomt mine favorittmodeller om dagen. Har dem i lyserosa og grå+blå fra før, så tenkte at hvit var innafor å få i skohyllen.

BURGUNDER PUMApumasko

Semsket skinn, i en deilig burgunderfarge. Ikke feil til sommerbrune ben i ei litta olashorts det? Gleder meg til å rocke disse til et comfy antrekk.

GRØNN NIKE JOGGEDRESS
img_3880d533069a-b2fe-4d49-9f27-d17ce298566e

Denne joggedressen fra Nike regner jeg med de fleste har sett før. MEN hvor fin er den ikke i grønn? Shiit jeg elsket å få en ny farge og noe annet enn grått på joggisen. (Kjøpte matchende underdel også). Denne skal jeg definitivt fly til Miami i. Som forresten bare er 14 dager til <3 hurra.

Junkyard, dere er amaze! Ta deg en titt du også, og husk: i morgen har de kanskje størrelsen du ikke fant i dag. Det gjelder virkelig å være på hugget her. Jeg er strålende fornøyd!!!

Hva er ditt favorittsted å handle fra på nett? 

Xx