Hei!
I går ble det bestemt. Jeg og bestevenninna mi starter det nye året i Bangkok! Etter mange ideer, mange behov som skal dekkes, mye reiselyst og adrenalin – klarte vi å bestemme destinasjon. Diskusjonen var cirka 20 sekunder lang, før vi kom til enighet. Dette er vel også noe av hovedgrunnen til at vi kan reise så mye sammen: vi finner alltid ut av det!

Etter å ha googlet litt, og funnet disse lånte bildene: kjenner jeg det kribler i magen!!! Jeg gleder meg SÅ mye til å rømme litt fra virkeligheten, oppleve helt nye steder, skape minner for livet og bare kose meg med annen kultur og en varm hverdag. 

I forbindelse med reisen skal jeg opprette en YouTube-kanal (her)og oppdatere jevnlig via instagram @marteyh. Følg meg gjerne begge stedene, for å følge med på reisen!

Ukene om dagen er super hektiske, men det kommer fler blogg-innlegg fremover. Jeg holder blant annet på med et herlig prosjekt med jobben, som heter Alternativ Jul. Dette vil jeg veldig gjerne fortelle mer om i et eget innlegg.

Xx