Hei!

For akkurat fire dager siden dro jeg til The JuiceryBislett for å gjøre kroppen klar til alt jeg vil av julekos. Jeg bestemte meg super-spontant til å ville teste ut en 5-dagers juicekur, av den «grønneste» varianten.

The juicery har tre forskjellige «styrker» på kurene sine, om man kan kalle det det. Dette er grønn – grønnere – grønnest, og dette beskriver blant annet hvor mye du får i deg.

Den grønneste varianten består av tilsammen 700 kcal om dagen á 6 juice. Selvom jeg ikke er en kaloriteller, og heller aldri har planer om å bli det: så vet jeg at dette er minimalt. Disse juicene har mange gode egenskaper, og er fulle av vitaminer, mineraler og stoffer jeg ikke aner hva heter: som er godt for hud, hår, energi og sinn. Men målet mitt var først og fremst å rense kroppen. Jeg tenkte jo også som så at jeg har overlevd 42 dager på kokosvann før: så dette bør gå fint..


… Men FYSØREN, så tungt. All ære til dem som klarer å gjennomføre dette. Første dagen gikk feilfritt, andre dagen kom ropet etter mat. Jeg røyk derfor litt på salatbaren i kantinen, men håper og tror at rense-effekten fremdeles er tilstede. Dag 3 klarte jeg også fint, frem til middagen ble servert.

Jeg tenker at selvom jeg har sneket til meg bittelitt mat, så er det jo mye mindre enn ellers. OG jeg vet at man skal holde seg unna, så jeg må si igjen at jeg er imponert over dem som klarer dette uten juks.

Nå er det bare én og en halv dag igjen. Og mange flasker er tømt! Wiiuw. God følelse da, selvom jeg er litt cheater.

I dag har The Juicery til og med 50% avslag på alle juice!
Hvis noen får til dette, ber jeg mer enn gjerne om litt tips og inspo. MEN husk også, at det ikke er mellom jul og nyttår man skal ha fokus på kcal´s og blabla: KOS DERE. Det skal jeg :-)))

Xx