.. just add some flowers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er det som egentlig skal til, for å skape den fineste eller kuleste outfiten?

For min del, elsker jeg ting som er/gjør det lille ekstra, og/eller det som er så annerledes at du ikke ser hver mann på gata med det tilsvarende. Gjerne kjør noe basic, også adder du bare noe crazy. Så enkelt er det gjerne. Jeg er sånn at det gjerne fort kan bli «for mye», fordi mye miksing av mønster, farger og stiler funker ikke i mitt hode. Regelen om at en skal ha en outfit med maks 3 forskjellige FARGER (altså gjelder ikke sort og hvit) – er noe jeg ofte følger. Men misforstå meg rett, en fargerik bluse (med mer enn tre farger) og en kul jeans er ofte ikke feil. Men da hadde jeg valgt en enklere bukse, om man har en crazy overdel.

Jeg kjøpte meg nemlig noen sko på Zara for litt siden, som jeg forelsket meg i. Blomstrete, høyhelte boots. Kule sommer som vinter. Da de sto der i hylla, som eneste paret igjen, i min størrelse – da visste jeg de var ment til meg (haha). OG jeg knallfornøyd, og mener disse setter prikken over i´en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Xx