Heey!

Kan man egentlig skrive det? «Helgen som gikk?» Gikk hvor da liksom? Og siden når fikk dager bein og kunne gå? Uansett.. dagene er som nevnt så sykt hektiske for tiden, og helgen som var fortjener å bli skrevet litt om. Og siden det er tirsdag, tenkte jeg at det passer jo bra med ei litta #TBT (throwbacktuesday lol).

Lørdager består jo som vanlig av jobbing, men denne lørdagen jeg sluttet tidlig: og tok turen rett opp til Briskeby på Bølgen og Moi sammen med Ingrid, og møtte noen venner som koste seg der. Jeg har hørt så mye om det arrangementet de har der på lørdager, som en typ brunsj med fest etterpå – som slutter i 17/18 tiden. Det er jo sykt cozy for dem som ikke jobber hver lørdag. God stemning, masse folk og bra musikk.

03d5025b-223a-42db-90ee-b53f1d613eb7b0bfcb4a-40c6-44a7-b1c3-0799a05f549a338e3ec2-a97b-4305-a3b7-1c759bcf7d9b

Etter vi hadde vært her noen timer, tatt et glass vin og minglet – gikk vi ned på The Juicery, som bare ligger 5 raske minutter til fots unna. Er jo ikke sånn at jeg hater å spise der… men Ingrid som aldri hadde vært der, måtte få prøve ut den velkjente Acai bowlen alle tar bilder av og poster på sosiale medier. Haha. Verden ass.
806fe77d-7f01-4138-98da-8a2860348f45«Noe så sunt kan umulig være digg» påstanden tar Ingrid herved tilbake. Hun elsket det! Yum.

Etter vi hadde fått i oss litt mat, sto neste agenda for tur: BURSDAG. Hurra, jeg elsker jo bursdager – og denne var ekstra hygg, fordi det var hjemmefest. Hallo, jeg har ikke vært på det siden jeg var 17. Vi feiret Caroline (25) og Stian (27) <3 Det ble faktisk ikke tatt ET eneste bilde fra bursdagen, og det tror jeg tilsier at det ikke var annet enn gøy. Jeg tenkte ikke på telefonen et sekund.. Bortsett fra da jeg fikk være DJ og fikk spille litt Morgan Sulele helt på tampen der da. Jeg hadde farget håret blått for anledningen, for å matche resten av antrekket: men har jo ikke bilde av det heller.. MEN mitt one-day-bluehair har jeg knipset et bilde av!
img_5050
Gøy i en dag.

Uansett, GOD PÅSKE: og sjekk INSTAGRAM for påskekonkurranse <3