Hei hei, og god søndag!
Hvor kjipt er det at hver søndag, eller fridag i det hele tatt har vært regnværsdager i det siste? Hvertfall her i hovedstaden. Jeg vil jo liksom være ute å nyte sommerværet, telte, bade, trene, grille, spille og chille – men regn setter faktisk en stopper for meg. Volleyball-turneringen som sto på planen i dag ble heller ikke noe av, på grunn av drittværet. Så, jeg er med andre ord ingen fan. 

Men! Det er så viktig med små gleder, sette pris på småtingene i hverdagen (som for eksempel sola, eller komplimentet du fikk av naboen) og ikke minst sørge for å ha det bra. Både for sin egen del, og dem rundt deg. Jeg tror sterkt på at om man har det fint selv, får dem rundt deg det bedre også.

Jeg blir glad av mye.
Jeg blir glad av å nå mål, glad av å være rundt mennesker som vil bruke tiden sin med meg, glad av å være i aktivitet, glad av å danse, synge og tulle, jeg blir glad av god mat, jeg blir glad av å være ute, jeg blir glad av nye opplevelser, jeg blir glad når jeg kjøper meg noe nytt, jeg blir glad når andre har det bra, jeg blir glad av planer, jeg blir glad av andres mestringer og min egen.

Det skal liksom ikke være helt lov å bli glad av de materialistiske tingene. Det strider mot definisjonen av lykke, og det er ikke disse aspektene som skal virke inn på din glede. Men jeg blir glad jeg, av å kjøpe den nye genseren jeg har spart til, eller et par nye fete sneakers. Jeg innrømmer det. Greit nok, gleden er kanskje ikke så langvarig: men der og da, og i en periode – gleder jeg meg over det nye jeg kan supplere klesskapet eller sminkepungen med.
a5f39adf-b944-4dba-981d-da0323160277
Jeg fikk for en liten stund tilbake happybox nr 2 i posten! Jeg har tidligere nevnt litt om konseptet før (her) og det er skikkelig kozy å få en pakke i posten når man egentlig har glemt at den skal komme. Det er også en sånn liten ting i hverdagen jeg blir glad av. Og kjære alle sammen: ikke skam dere for hva som gjør deg glad. Hvor mye bedre er det ikke å bli glad av å få ei goodiebag i posten, enn å gå rundt å surmule? Bli glad av mest mulig, tenker jeg da. Det kan da ikke skade noe. Nå spoler jeg av her…

HAPPYBOX #2 hadde så mye spennende i seg, at jeg egentlig bare ville sette meg ned å prøve alt på en gang. Det fine var jo at dette kom midt i eksamensstresset, så da hadde jeg noe å se frem til! Nå har jeg endelig fått tatt en titt i boksen, og sett godt på produktene.
889697c9-aa79-4987-8e7f-1db75fb9228e4c5fa574-82fd-4e2f-913c-1136f9de6e4a
8608d048-79ef-4a90-afb1-32c9b2aafcd4567a007f-38e8-4329-a085-6ce77a46bd7dba570660-6f21-421b-8631-6b2ee257f2a2

Finnes vel ingen jenter som ikke liker ei litta update når det gjelder kremer, sminke og alle andre slags produkter. Happybox leverer varer med høy kvalitet (minimumsverdi på 1500,-) og jeg er nok en gang skikkelig fornøyd med det som kom!

Ha en deilig og avslappet søndag! Og gjør hva enn som gjør deg glad.

Xx