Hei! I dag har jeg en gladnyhet som jeg gjerne vil dele med dere. Jeg har inngått et ferskt samarbeid med Happybox.no – og har allerede mottatt første levering. Det du kanskje lurer på er, hva er egentlig happybox?

Happybox fungerer slik: man mottar en pakke i posten 4 ganger årlig, med produkter til en verdi av minimun 1500,-. I pakken vil du alltid motta minst fem produkter, og i noen tilfeller mange flere. Ingen produkter er vareprøver eller liknende, og det kan være alle slags produkter innenfor kategorien skjønnhet og velvære. Din pris er alltid kun 498,- og de har ingen form for bindingstid. Happybox er svært opptatte av at du som kunde skal bli fornøyd, og det vil derfor være et innhold som de mener kan passe for alle.  
happybox

Jeg får bestandig en hurra-for-meg-følelse når det kommer en pakke i posten, så dette gleder jeg meg virkelig til! Lurer du på hva som kom i første levering? Jeg mottok over 8 produkter, og kommer plutselig tilbake til dere når jeg har fått testet noe av det.

Les mer om Happybox her!

Kunne du tenkt deg å testet dette ut? Tenk å bli overrasket 4 ganger i året med en spennende pakke i posten da <3 mye penger blir også spart!

Xx