Hei!
Akkurat nå sitter jeg på verandaen på hotellet, klokken er 08 på morningen og sola begynner å snike seg frem fra skyene. Fra sengen ser vi rett ut på havet, og har stranden som nærmeste nabo. Det er 28 grader i følge snapchat, og starten på 2018 er med andre ord veldig ålreit.

Vi har møtt vår kjære venn Tim, som er tidenes reise-guide. Jeg tror faktisk vi får gjort og sett ting vi aldri hadde om det ikke var for at han tilfeldigvis var på samme sted på samme tid som oss. Så dette er veldig hyggelig for alle! Skien in Thailand: he he. Sjekk ut de to filmene jeg har laget hittil (merk dere at jeg er ingen filmprodusent og alt er klippet i iMovie på mobilen haha) – disse ligger HER og HER, følg gjerne YouTube kanalen!


Nå har vi vært noen dager i Bangkok, sjekket ut golden Buddha, china-town og shopping. Storbylivet tok slutt i går, da vi satte oss på et fly til Koh Samui bare en time unna. Herfra skal vi reise litt rundt, og det kommer til å bli 1000 inntrykk hver eneste dag. Tim tok buss, så vi venter på at han skal komme hit nå innen de neste timene.

Slenger ut litt bilder fra oppholdet så langt;

Så fløy vi over til Koh Samui

 


Xx