Hei! Akkurat nå sitter jeg på et SAS direktefly til Miami, ca 15.000 m.o.h. Her sitter jeg med en hjemmeeksamen i bakhodet, på en treseter midt i flyet – med mine to beste venninner. Ikke så ille tilværelse egentlig. Denne eksamensoppgaven har jeg jo gjort halvveis ferdig, og disse damene sover jo bare: så jeg koser meg. hehe.
img_4341

Maria fikk turen av meg i julegave, og det føltes så lenge til vi faktisk skulle reise den gang! Men nå er endelig dagen her, og vi er forberedt på 4 dager hardkjør. Jetlag er jo umulig å ta hensyn til på så kort tid: og vi skal jo få med oss all moroa Miami har å by på.
img_4337

I disse dager er det både Ultra Music Festival (som vi skal på tre dager) og Music Week som byr på heftige DJ´s på kveldene, på de største klubbene. Vi har LIV, Story og E11EVEN på lista hittil. Om det blir aktuelt med no´ poolparties på dagen får sterkt vurderes. Viktig med litt søvn også da.. Jeg var her på samme tid i fjor, og nå gleder jeg meg SYKT til å vise favorittjentene mine denne galskapen. WIUW
img_4517img_4528

Xx