Hei!

På forrige torsdag var det booket for premierefesten til Vita & Wanda (kommer et eget innlegg om dette senere)
og på samme tid hadde (dumme meg) jeg ordnet et siste julebord med den fine Moods-familien.

I all tradisjon fant jeg ut at vi måtte få til en sammenkomst også i år, til tross for konkurs, butikknedleggelser, nyansettelser og mye omrokeringer. Den fine, gode og gamle moods-familien tok insiativet godt i mot og hele 14 stykker kom! Moods-fam er altså Moods of Norway, dersom noen ikke forsto det. Det var uansett så koselig å få samlet denne gode gjengen, men samtidig litt trist da vi også fant ut at dette var et slags «hade».Vi fikk altså til å ha det siste julebordet,
og jeg må bare igjen takke for alt denne FLOTTE sjappa har tatt meg med på. Og ikke minst alle opplevelsene jeg har med alle DISSE fine folkene:
Vi hadde tapas på Pincho Nation, og det var superduper digg. Anbefaler absolutt denne plassen til Oslo-folk!!

Har dere forresten sett på «Vita & Wanda» på NRK3?
Evt. nrk.no – DET er en serie med så mye liv, latter og tankevekkere som jeg anbefaler dere alle å ta en titt på.
Spesielt nå i julen når vi har så mye tid til overs!!

Skriver mer om det senere.

Xx