Hei! Skal vi bevege oss litt tilbake på 90-tallet i dag og kalle dette et innlegg om en helt ny og fresh godlukt som har kommet på markedet? Jeg elsker nemlig at farmor kaller parfyme for godlukt. Det har hun bestandig gjort. Koselig, spør du meg. I dag har jeg følelsen av at en fort kan glemme at enkelte ord faktisk eksisterer og kan uttrykkes på god gammeldags norsk (inkludert meg selv, wops).

Men la oss spole frem i tid igjen… COMMO har nemlig skapt en serie med parfyme på en helt ny og unik måte. De har latt seg inspirere av skandinavisk design og levesett. Det er her snakk om dufter som passer alle (både meg og farmor!!), og til alle anledninger.
COMMO box er en kolleksjon av fjorten 2ml parfymer til dame, og oppgaven min er å finne favoritten. «Enkelt» med fjorten ulike valg… her gjelder det å lukte på kaffe-bønnene innimellom. For du vet man gjør det for å «fornye» luktesansen, ikke sant?
img_2726

For meg så er det viktig å skille på parfyme bruk til kveld og dag. Det fine med denne kolleksjonen, var at det var dufter til begge deler. På kveldstid passer det meg bedre med en tyngre parfyme, mens på dagtid foretrekker jeg en lettere variant. Etter å ha testet de fjorten ulike duftene (YLVA, SAGA, CELIE, VEGA, KLARA, ALICIA, LUNA, CORA, ELENA, AURORA, FRIDA, ANKA, EIRA, KAIA) – har jeg kommet frem til at jeg må velge en favoritt til dagtid og en til kveld.

img_2727

Og favoritten på dagtid er…..*masse spennende lyder, trommevirvel og sånt*
KAIA – wow,  du var digg. Denne duften minner meg om en nyvasket seng – med luftet dyne. Og det er faktisk noe av det beste jeg vet om. Så ren, lett og anvendelig. Perfekt på dagen, og ikke for sterk. Ønsker du deg en parfyme som folk kommer til å bemerke seg for dens lette, rene lukt: så anbefales denne! 10/10.

Favoritten på kveldstid går til ANKA. En sterkere og tyngre duft, som jeg tror kan luktes selv med svekket luktesans. Perfekt for en mørkere årstid, og helt klart en parfyme som folk snur seg etter. Ikke for sterk, ANKA holder en fin balanse mellom tung og ren lukt. Noe jeg alltid ser etter i en parfyme!
img_2728

Disse parfymene blir solgt på roll-on flaske, noe som gjør det ekstra enkelt å påføre riktig mengde. Man skal nemlig ikke bade i parfyme! Dette er et helt nytt, kvalitetsikkert parfyme-prosjekt: som allerede kan kjøpes fra flere norske nettbutikker. Du finner blant annet COMMO både på vakker.no og beautybrands.no . Finn din favoritt du også! 

Fun fact: visste du at parfymen passer deg bedre – jo mindre du lukter av den selv? 

Jeg anbefaler COMMO med duften KAIA og ANKA på det sterkeste.

God lørdag <3

Xx