Hei!

Nå er for min del alle juleselskaper, festligheter og alt annet julekos over for i år. Det har vært så koselig å se igjen, og samle den fine og gode familien min! Men nå er det kun én ting som står i hodet på meg: REISE TIL THAILAND.
Jeg har gledet meg og spart i typ et år for å dra til Asia med Maria, og selvom vi kun skal til et land og ikke så lenge som vi egentlig skulle/ville (grunnet jobb) så er mulighetene mange.

Jeg tenkte og gjøre en liten greie ut av denne reisen, og ramse opp 12 gode grunner for å reise til Thailand nå, før jeg har vært der – og se på 12 gode grunner når jeg er tilbake. Vi får se hvor mye disse grunnene endres etter å faktisk ha vært i landet.

Nå forøvrig, skal vi til et helt nytt land som ingen av oss kan noen ting om. Dermed er dette mine 12 gode grunner for å reise til Thailand på nåværende tidspunkt:

☀️ Det er sykt godt og varmt der<< em>Vi blir tæne ☀️ Spennende å utforske et nytt land og ny kultur ☀️ Jeg elsker thaimat ☀️ Afrojack skal spille og crewet tar oss med på festival ☀️ Et nytt land å huke av på bucket-listen
< i sjøen så man kan bade i ☀️ Jeg kan gå i shorts hele dagen (og natten om jeg vil)
☀️< Vi skal få EKTE thaimassasje

☀️ Fullmoon-parties

☀️ Valuta for pengene: alt er billigere

, nå er det bare å la reisefeberen hvile seg litt til, pakke ferdig, planlegge minst mulig og bare ta alt som det kommer. Jeg husket ikke når flyet gikk en gang, før sjefen ba med sjekke det opp i dag. Reise-tåka og jule-tåka på samme tid er ingen anbefalt kombo. Men bra blir det!

Om noen har reise-tips rundt om i Thailand – tas det mer enn gjerne imot.

Slenger ut en film til på YouTube, og om dere vil er det bare å følge reisen på min youtubekanal !